Wanneer je in een project samenwerkt met een externe partij dan is het fijn als zij van het project een referentie case willen maken. Dat geeft ook aan dat het een interessant project is waarover meer te vertellen valt vanuit het perspectief van de partner. In dit geval heeft het bedrijf Inspark in samenwerking met Software One een project uitgevoerd in het Digitaal Experimenteer Centrum van gemeente Rotterdam.

In dit project hebben de collega’s van Inspark voor gemeente Rotterdam een app gebouwd voor de Microsoft Hololens waarmee ze informatie uit een BIM-Model (Bouw Informatie Management) kunnen projecteren op bijvoorbeeld een tafel en vervolgens kunnen analyseren. Dit maakt van een 2D tekening een 3D model.

De referentie case over het hololens project is te vinden op de website van Inspark.