Outsourcing Hub: Strategic Sourcing = strategisch snuffelen

In de Boardroom IT bijlage van het Financieel Dagblad heeft Henk Pater van Outsourcing Hub een interessant artikel geschreven over Strategic Sourcing. Hierin bepleit Henk het gebruik van online platformen, zoals Outsourcing Hub, om eerst goed rond te kijken naar wat er in de markt te vinden is op het gebied van nieuwe technologieën.

Het artikel is te lezen op Outsourcing Hub zelf:

BoardroomIT: Strategic Sourcing = strategisch snuffelen

“IT mag de laatste jaren weer helemaal meedoen in de boardroom. Los van cloud en ‘as a service’ zijn er allerlei nieuwe ontwikkelingen waarmee IT en aanpalende technologieën echte businessenablers zijn geworden. En soms zijn ze zelf de business. Tegelijkertijd is er een trend gaande waarbij weg wordt