Wanneer je in een project samenwerkt met een externe partij dan is het fijn als zij van het project een referentie case willen maken. Dat geeft ook aan dat het een interessant project is waarover meer te vertellen valt vanuit het perspectief van de partner. In dit geval heeft het bedrijf Inspark er voor gekozen om van het project Inrichting Amsterdams Opdracht Informatie Systeem (kortwerg Amopis) bij de gemeente Amsterdam zo’n referentie case te maken.

De referentie case beschrijft met name de inbreng van Inspark bij het ontwikkelen van Amopis op het Low Code Platform van Microsoft. Als Microsoft partner heeft Inspark veel ervaring met projecten in de Microsoft wereld. Tegelijkertijd is een project bij een grote gemeente en het werken met het Microsoft Power Platform nog nieuw en uitdagend.

De referentie case van Inspark over het project Amopis is te vinden op hun eigen website of via LinkedIn.